Looking For Anything Specific?

Manavgatta Yangin : Eru6krv Jcj9wm / Dört noktada çıkan yangın yerleşim.

Manavgatta Yangin : Eru6krv Jcj9wm / Dört noktada çıkan yangın yerleşim.. Dört noktada çıkan yangın yerleşim. Manavgat'ta yaşayan ve yangını gören bir vatandaş ile bir. Alacak verecek tartişmasi kan döktü. 32 yaşindaki̇ genç ölü bulundu. Tüm müdahalelere rağmen kontrol alınamayan yangın devam ederken, bir.

Yeniköy, evrenseki, bahçelievler, sarılar mahalleleri boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12.05'te ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'dan eve dönen tatilciler yolun tek şeridinde. Poyrazın da etkili olduğu bölgede giderek genişleyen alevlere, havadan helikopterle karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor.

Nadacz8r 3idlm
Nadacz8r 3idlm from iasbh.tmgrup.com.tr
Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Yangın yerleşim yerlerine sıçradı, boyutu çok büyük. Yeniköy, evrenseki, bahçelievler, sarılar mahalleleri boşaltıldı. Manavgatta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi. Manavgat'ta saat 12,00'de başlayan yangın 4 ayrı noktaya yayıldı. Yangın evrenseki ve deniz istikametinde hızla ilerliyor. Antalya'nin manavgat i̇lçesi̇nde bulunan sayiştay başkanliği eği̇ti̇m ve di̇nlenme tesi̇sleri̇'nde tadi̇lat çalişmalari sirasinda çikan yangin korku dolu anlarin yaşanmasina neden oldu. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi.

Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış.

Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12.05'te ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının can kaybı olmadan kontrol altına alınmasını temenni ediyor, sahada çalışan görevlilerimize. Yangin yerleşi̇m yerleri̇ne siçradi sözen, haber alamadığımız noktalar var. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan. Bölgede bulunan a news haber koordinatörü orhan sali, bölge çok rüzgarlı ve yangın hızlı şekilde büyüdü. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Dört noktada çıkan yangın yerleşim. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat'ta saat 12,00'de başlayan yangın 4 ayrı noktaya yayıldı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit a haber'e konuştu.

Bölgede bulunan a news haber koordinatörü orhan sali, bölge çok rüzgarlı ve yangın hızlı şekilde büyüdü. Yangının can kaybı olmadan kontrol altına alınmasını temenni ediyor, sahada çalışan görevlilerimize. Yangın risk uzmanı cemal kozacı: Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü.

Vof5t9 6kmqxcm
Vof5t9 6kmqxcm from foto.sondakika.com
Tarafsız ve güncel turizm haberlerinin adresi tourism today; Manavgat'ta 4 farklı noktada yangın felaketi manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgatta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi. Yangının çok şiddetli olmasından dolayı bazı mahalleler tamamen boşaltıldı. 32 yaşindaki̇ genç ölü bulundu. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Günümüz teknolojisine uyumlu altyapısı ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle turizm sektörünün nabzını tutuyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın! Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Bölgede bulunan a news haber koordinatörü orhan sali, bölge çok rüzgarlı ve yangın hızlı şekilde büyüdü. Tarafsız ve güncel turizm haberlerinin adresi tourism today; Havadan ve karadan yaptığımız müdahalelerle bu parlamaları kontrol altına alıp büyümesini engelliyoruz. Şiddetli rüzgar yangına müdahaleyi de zorlaştırıyor. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ederken, dumanlar kilometrelerce uzaktan görülüyor. Psikososyal destek vermek üzere ekiplerimiz hazır, süreci takip ediyoruz. Yangin yerleşi̇m yerleri̇ne siçradi sözen, haber alamadığımız noktalar var. Manavgatta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi. Manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Yangının çıktığı bölge dik yamaç olması dolayısıyla müdahale helikopter ile havadan yapıldı. Antalya'dan eve dönen tatilciler yolun tek şeridinde.

Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ederken, dumanlar kilometrelerce uzaktan görülüyor. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü.

Tkw4x1ezgzen3m
Tkw4x1ezgzen3m from i.ytimg.com
Manavgat kaymakamı mustafa yiğit a haber'e konuştu. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan. Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Tüm müdahalelere rağmen kontrol alınamayan yangın devam ederken, bir. Manavgat'ta yaşayan ve yangını gören bir vatandaş ile bir. Manavgat'ta yangin dumanlar güneşi kapattı bit.ly/3bsvdm8 Antalya'nin manavgat i̇lçesi̇nde bulunan sayiştay başkanliği eği̇ti̇m ve di̇nlenme tesi̇sleri̇'nde tadi̇lat çalişmalari sirasinda çikan yangin korku dolu anlarin yaşanmasina neden oldu. Manavgat'ta 4 farklı noktada yangın felaketi manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Manavgatta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi.

Yangının çok şiddetli olmasından dolayı bazı mahalleler tamamen boşaltıldı. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Yeniköy, evrenseki, bahçelievler, sarılar mahalleleri boşaltıldı. Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi. Rüzgarın etkisiyle zaman zaman parlamalar olabiliyor. Antalya'nin manavgat i̇lçesi̇nde bulunan sayiştay başkanliği eği̇ti̇m ve di̇nlenme tesi̇sleri̇'nde tadi̇lat çalişmalari sirasinda çikan yangin korku dolu anlarin yaşanmasina neden oldu. Manavgat i̇lçesi̇ yeni̇köy mahallesi̇'nden başlayan yangin, rüzgarin da etki̇si̇yle hizla yayildi. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın meydana geldi. Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor.

Posting Komentar

0 Komentar